Üçocak Kutludüğün İlkokulu

WEB https://kutludugunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Üçocak Bel. Kutludüğün Mah. Arıcak/Elazığ
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin örnek okulları arasında yer almak.
MİSYON : Öğrencilerimizin; bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, etkili konuşan, yazan, anlayan, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Normal Öğretim Yapılıyor
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis : yok
Ulaşım : Öğretmen servisi yok. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Üçocak Beldesine bağlı mahalledir.(Beldeye 5km uzaklıktadır)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 135km, ilçe merkezine 25km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :